Blog

Het Geheim van een Goede (dans)Les

Posted by morry on April 28, 2017

0
Category: Uncategorized

Een van de meest gehoorde opmerkingen over onze danslessen is dat ze gezellig zijn en dat er veel structuur wordt geboden. Dit laatste heeft vooral 2 redenen: 1. Het uniforme lesprogramma van de Salsa. Hierdoor kan je als cursist(e) een gemiste les eenvoudig inhalen in een andere stad, bij een andere docent, op een andere dag, en toch zo goed als dezelfde les volgen. 2. De tweede reden is wat wij noemen ‘The Teaching Strategy“.

Waarom koppels ruzie krijgen in de dansles

Posted by morry on April 28, 2017

0
Category: Uncategorized

Misschien herken je het. Je bent les aan het geven (of aan het volgen) en ergens in de zaal ontstaat een verhitte discussie. ‘Je doet het niet goed, je moet het zo doen’ zegt de een. ‘Welnee’, zegt de ander op een snauwende toon. ‘Jij denkt ook altijd alles beter te weten’. Discussie in je dansles. Nu komt het gelukkig tijdens de dansles zelden voor en terwijl het grootste deel van de mensen juist dichter

Een Vol Hart, Lege Broekzakken?

Posted by morry on March 8, 2017

0
Category: Uncategorized

Stel je voor… Jij gaat jouw eigen dansschool opzetten. Of dansbedrijf. Of zelfstandig ‘van alles doen met dans’. Hoe je het ook wilt noemen. Geheel naar eigen inzicht en kunnen. Supergaaf! Waar zou jij als eerst aan denken? Ik zou het wel weten hoor, eerst het interieur, geur, kleur, muziek, fleur en vloer. Meters spiegel, een leuk barretje met van alles om te verkopen en ruimte voor een kerstboom. En een groot scherm om dans te kijken.